Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-04-20, 14:53:00
Tipus de comunicat: Nota Informativa
Emissor: Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El SOIB realitza la preselecció de personal per a la contractació de 207 persones a Carrefour Mallorca

   


El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) realitza el procés de preselecció de candidats i candidates per a la contractació de 207 persones a totes les seus que la cadena de distribució comercial Carrefour té a Mallorca. D'aquesta manera, per mitjà del servei d'intermediació "SOIB Empreses", Carrefour espera comptar amb professionals qualificats que s'adaptin als perfils sol·licitats per treballar en àrees de vendes, forn, peixateria, caixa, carnisseria, xarcuteria, fruiteria, manteniment, a més de perfils com els de caixers, reposadors i cambrers.

El servei d'intermediació del SOIB pretén amb aquest tipus d'accions generar noves oportunitats laborals per a les persones aturades i facilitar a les persones inscrites en el SOIB la possibilitat de trobar una ocupació millor, alhora que ofereix a les empreses un instrument d'intermediació eficaç per trobar els perfils adequats en funció de les seves necessitats.

En aquesta línia, el SOIB realitza la preselecció de personal a través de la base de dades per trobar els candidats més adequats, a més de dur a terme la difusió de les ofertes, oferir informació i realitzar les entrevistes per facilitar la tasca de contractació de Carrefour.

Aquest procés de selecció s'emmarca i dona continuïtat al conveni signat el 2016 entre el Govern de les Illes Balears i Carrefour per tal de cobrir fins a 1.500 llocs de feina directes per part de l'empresa, amb l'objectiu d'agilitar la contractació de persones i arribar a un major nombre de beneficiaris i beneficiàries.

El servei de selecció de personal de "SOIB empreses" està disponible durant tot l'any i és un dels més sol·licitats per part de les empreses. A més a més, els usuaris del SOIB tenen al seu abast un ventall addicional de serveis, com ara el servei d'informació, el d'orientació per al suport a la millora de la qualificació i recerca de feina, i la formació professional per a l'ocupació, entre d'altres.

 La informació completa de les ofertes la podeu trobar al cercador d'ofertes de feina d'aquesta mateixa pàgina web, i inscriure-us a les que us interessin emplenant el formulari aquí

 

Imatges adjuntes

  • Imatges del conseller Negueruela i la representant de Carrefour Property España, Dolores Bañón, el día de la firma del conveni a 2016

    Imatges del conseller Negueruela i la representant de Carrefour Property España, Dolores Bañón, el día de la firma del conveni a 2016
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears