Logo del Govern de les Illes Balears

Detall actualitat informativa


Recerca Avançada

Actualitat informativa

Dia i hora d'emissió: 2017-03-08, 14:59:00
Tipus de comunicat: Nota Informativa
Emissor: Institut Balear de Conservació de la Natura (IBANAT)

La Reserva Natural de s'Albufereta més conservada gràcies al Club Pollentia Resort 

\ La cadena hotelera manté la col·laboració econòmica amb la Conselleria per a la conservació de s’Albufereta des de 2014
\ Enguany destinarà 5.345,40 € a actuacions de conservació a s’Albufereta

L’abril de 2014 el Club Pollentia Resort va signar un Conveni de col·laboració amb el Govern de les Illes Balears, per mitjà de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT), que té com a objectiu principal contribuir activament al manteniment, la conservació i la restauració dels hàbitats i les espècies de la Reserva Natural de s’Albufereta.
 
Un dels compromisos adquirits per l’establiment és mantenir una guardiola a la recepció perquè els visitants que ho desitgin puguin fer donacions per col·laborar amb la conservació de la zona. Club Pollentia Resort destina a aquesta causa els fons recaptats a l’urna més una donació anual del mateix import, d’un mínim de 3.000 euros i un màxim de 100.000 euros.
 
El gerent de la cadena, Fernando Porto, ha rebut el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat , Miquel Mir, i el gerent de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT), Joan Ramon, a les instal·lacions mateixes de l’hotel, on han obert les urnes que s’han mantingut a la recepció del Club Pollentia Resort durant l’any 2016. La recaptació ha estat de 5.345,40 euros, que s’invertiran en la Reserva Natural de s’Albufereta durant el 2017.
 
El director del Parc, Maties Rebassa, ha explicat que aquesta aportació es destinarà a la zona d’aigües obertes de poca fondària que hi ha a la finca que es va tancar per al bestiar, perquè puguin alimentar-s’hi, i fins i tot criar, espècies aquàtiques com l’avisador o el picaplatges.
 
El Conveni actual té una vigència inicial de quatre anys. Ambdues parts han manifestat que estan molt satisfets dels resultats obtinguts fins a avui, i, per tant, preveuen mantenir aquesta col·laboració. La Conselleria valora molt positivament aquest tipus d’iniciatives publicoprivades i insta que es preguin com a exemple.
 

Imatges adjuntes

  • Imatge de les guardioles del Club Pollentia Resort

    Imatge de les guardioles del Club Pollentia Resort
  • Moment d'obertura de les guardioles del Club Pollentia Resort 

    Moment d'obertura de les guardioles del Club Pollentia Resort 
  • Joan Ramon, gerent de l'Institut Balear de la Natura IBANAT; Miquel Mir, director general d'Espacis Naturales i Biodiversidad; Fernando Porto, gerent de la cadena Club Pollentia Resort; Maties Rebassa, director del Parc Natural de s'Albufera i s'Albufereta

    Joan Ramon, gerent de l'Institut Balear de la Natura IBANAT; Miquel Mir, director general d'Espacis Naturales i Biodiversidad; Fernando Porto, gerent de la cadena Club Pollentia Resort; Maties Rebassa, director del Parc Natural de s'Albufera i s'Albufereta
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears