torna

Acords del Consell de Govern

COVID-19: CONSELL DE GOVERN: LA CONSELLERIA D’AFERS SOCIALS I ESPORTS AMPLIA EL TERMINI DE LA SUSPENSIÓ DE LES COMPETICIONS ESPORTIVES A LES ILLES BALEARS FINS AL 30 D’ABRIL

Conselleria d'Afers Socials i Esports

\ Ateses les característiques del nostre territori i per donar la major informació possible

\ De manera excepcional, no hi haurà activitat esportiva durant el mes d’abril

 

La Conselleria d’Afers Socials i Esports publica una resolució que amplia fins al dia 30 d’abril totes les competicions i proves esportives vinculades a les federacions esportives de les Illes Balears que es duguin a terme en el territori illenc.

El Decret que especifica les mesures de l’estat d’alarma, aprovat pel Consell de Ministres, marca la suspensió d’esdeveniments esportius fins al 30 de març. Ara, ateses les característiques del nostre territori i amb la intenció de donar la major informació possible amb claredat i antelació, s’aprova aquesta ampliació del termini.

Les empreses organitzadores de competicions i activitats esportives, així com federacions, clubs i esportistes, es troben amb la necessitat d’haver de planificar tots els esdeveniments esportius i fer les reserves per als desplaçaments d’algunes competicions interilles que estaven previstes a partir de l’1 d’abril. Ara, davant la incertesa, amb aquesta resolució, tenen la seguretat jurídica que no hi haurà activitat esportiva durant el mes d’abril de manera excepcional.

Acords del Consell de Govern. 20 març 2020

Consell de Govern Ordinari