torna

Acords del Consell de Govern

COVID-19: CONSELL DE GOVERN: EL GOVERN EXONERA LES EMPRESES UBICADES A LA INTERMODAL DEL PAGAMENT DEL CÀNON MENTRE DURI L’ESTAT D’ALARMA

Conselleria de Mobilitat i Habitatge

\ Aquesta decisió s’ha pres fruit de la baixada de l’activitat econòmica a l’Estació

\  Fa pocs dies es va aprovar la mateixa mesura a les empreses que es troben a les instal·lacions d’SFM

 

Avui el Consell de Govern ha acordat exonerar les empreses ubicades dins l’Estació Intermodal de Palma del pagament del cànon, com a mesura econòmica davant la situació d’excepcionalitat actual.

Les restriccions establertes en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, han provocat en moltes empreses d’arreu de l’Estat un canvi de paradigma. En alguns casos aquestes han cessat l’activitat; en altres, l’han disminuït. En la mateixa situació es troben les empreses que han signat títols de concessió o d’autorització demanial de béns gestionats pel CTM.

És per això que avui s’ha aprovat que mentre es mantengui la declaració de l’estat d’alarma s’exonerarà l’empresa contractista i les empreses concessionàries de béns gestionats pel CTM a l’Estació Intermodal de Palma del pagament del cànon o preu corresponent, amb la finalitat de pal·liar els efectes que l’aplicació del Reial decret tengui sobre l’economia d’aquestes empreses. També ho va aprovar fa pocs dies Serveis Ferroviaris de Mallorca a les seves instal·lacions.

Acords del Consell de Govern. 20 març 2020

Consell de Govern Ordinari