torna

Serafín Carballo García

Serafín Carballo García

Director

scarballo@oddm.caib.es

Serafín Carballo és doctor en psicologia per la Universitat de les Illes Balears (1998). Llicenciat en psicologia per la Universitat Complutense de Madrid i psicoterapeuta especialista en Psicologia Clínica pel Ministerio de Sanidad i Educación, ha estat director de l’Observatori de la Infància de Mallorca des de l’any 2011.

Expert en infància i família, i amb una àmplia trajectòria professional en l’àmbit de la protecció i defensa dels menors, és el responsable dels programes terapèutics de Protecció de Menors del Consell Insular de Mallorca des de l’any 1988 i va ser responsable de l’Equip d’Adopció i Acolliment Familiar de la institució insular. Professor de la Universitat de les Illes Balears i supervisor Docent per la Federación Española de Asociaciones de Terapeutas (FEAT), Carballo ha publicat més de 45 articles en revistes especialitzades en psicologia, salut mental, serveis socials i educació, i ha presentat més de 50 treballs en congressos nacionals i internacionals.

Ha estat secretari general de la Asociación Española de Neuropsiquiatría (AEN), president de la Asociación Balear de Intervención Sistémica (ABIS) i és membre de la Junta directiva de la Asociación Española para el Estudio Sistémico de la Familia (AESFASHU).

Adhesió al Codi ètic

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Retribució: 53998,80 €