Logo del Govern de les Illes Balears

Responsable

Serafín Carballo García

Serafín Carballo García

Serafín Carballo és doctor en psicologia per la Universitat de les Illes Balears (1998). Llicenciat en psicologia per la Universitat Complutense de Madrid i psicoterapeuta especialista en Psicologia Clínica pel Ministerio de Sanidad i Educación, ha estat director de l’Observatori de la Infància de Mallorca des de l’any 2011.

Expert en infància i família, i amb una àmplia trajectòria professional en l’àmbit de la protecció i defensa dels menors, és el responsable dels programes terapèutics de Protecció de Menors del Consell Insular de Mallorca des de l’any 1988 i va ser responsable de l’Equip d’Adopció i Acolliment Familiar de la institució insular. Professor de la Universitat de les Illes Balears i supervisor Docent per la Federación Española de Asociaciones de Terapeutas (FEAT), Carballo ha publicat més de 45 articles en revistes especialitzades en psicologia, salut mental, serveis socials i educació, i ha presentat més de 50 treballs en congressos nacionals i internacionals.

Ha estat secretari general de la Asociación Española de Neuropsiquiatría (AEN), president de la Asociación Balear de Intervención Sistémica (ABIS) i és membre de la Junta directiva de la Asociación Española para el Estudio Sistémico de la Familia (AESFASHU).

Adhesió al Codi ètic

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Retribució: 53.464,22 €

scarballooddm.caib.es
  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears