torna

Biel Frontera Borrueco

Biel Frontera Borrueco

Director/Gerent

Lloseta, 1979

Biel frontera Borrueco és llicenciat en matemàtiques per la Universitat de les Illes Balears (2002)  i compta amb els postgraus d'Expert Universitari en Estadística Aplicada i d'Expert Universitari en Programari Lliure.

Des de l'any 2001 ha treballat com a programador informàtic a diverses empreses, a excepció de dos anys en que va ser professor de matemàtiques i professor d'FP de sistemes informàtics. Així, ha participat en diferents projectes tecnològics relacionats amb la banca, l'administració digital, el sector turístic, o l'àmbit científic. En l'actualitat desenvolupa la seva feina al Centre de Dades del sistema d'Observació Costanera de les Illes Balears.

En la seva vessant associativ, ha presidit l'ONG Finestra al Sud, s'Altra Senalla d'Inca (2004 - 2015); forma part de la junta directiva de la Societat Balear de Matemàtiques SBM- XEIX; i és membre del consell de cooperació de les Illes BAlears des de 2011.

En l'àmbit polític, és regidor de l'Ajuntament d'Inca des de 2015, on exerceix com a regidor delegat de Trasparènia i Noves Tecnologies; i fou també portaveu del Grup MÉS per Inca (fins 2018). és membre de l'executiva de MÉS per Mallorca des de l'abril de 2016.

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Adhesió al Codi ètic

Retribució: 53.566,09 €

(Inclou la part màxima variable possible de les retribucions totals)