torna

Antonio Gómez Arbona

Antonio Gómez Arbona

Director/Gerent

Nascut a València l’any 1955, és llicenciat en medicina i infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A més, té un màster en gestió sanitària per IESE.

Des de 2011 treballa com a metge en el Centre de Salut Es Banyer d’Alaior. L’any 1978 va començar a treballar a Ferreries fins a l’any 1988. De l’any 2007 al  2011 es va dedicar a la gestió sanitària, com a gerent de l’Àrea de Salut de Menorca.

Entre 1987 i 1995 va ser elegit diputat al Parlament balear, on va ser portaveu del Grup Socialista en temes de sanitat i de serveis socials. En la mateixa època, també va entrar a formar part del Consell Insular al capdavant de la Conselleria de Benestar Social, etapa en la qual va destacar la posada en marxa de l’Escola de Salut Pública de Menorca, així com el Patronat de Serveis Socials i el Servei d’Atenció als Toxicodependents. En aquest mateix període va ocupar el càrrec de coordinador nacional de la Comissió de Serveis Socials de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Entre 1995 i 2004 va ser alcalde d’Alaior, càrrec que també va compaginar amb la seva feina de metge.

Adhesió al Codi ètic

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Càrrec retribuït únicament com a Gerent de l'Àrea de Salut de Menorca