torna

Montserrat Berini Pérez

Montserrat Berini Pérez

Directora General

directorageneral@dgtranspa.caib.es

Montserrat Berini Pérez (1976) és Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en mediació de conflictes familiars, civils i mercantils per la Universitat de les Illes Balears. Postgrau de Responsabilitat Social Empresarial a Universitat Politècnica de València i docent durant dos cursos acadèmics en postgrau d’Expert en Responsabilitat Social Corporativa. Experta Universitària en Responsabilitat Social Corporativa per la Universitat de les Illes Balears.

 

Va ser Directora Insular de Règim Intern del Consell Insular de Menorca (2007). Secretària General Conselleria Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears de (2009-2011). Assessora jurídica de Nefdial S.L, Mediadora, Advocada col·laboradora al despatx Mascaró Assessors, S.L., Consultora i Formadora en gestió Ètica i Socialment Responsable i Sòcia d’Eticentre (2012-2015).

Des de juliol de 2015 va ser secretària general de la conselleria de Treball, Comerç i Indústria fins que va ser nomenada directora general de Transparència i Bon Govern el mes d’abril de 2017.

Adhesió al Codi ètic

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Retribució: 53998,80