torna

María Luisa Martínez Herrera

María Luisa Martínez Herrera

Cap de Premsa

Marisa Martínez Herrera (Madrid, 1972)

Grau superior en ciències de la comunicació, especialitat de periodisme, per la Universitat Antonio Nebrija de Madrid (1996).
Des de 1996 ha treballat com a periodista per a diversos mitjans de comunicació de Mallorca, i inicià la seva carrera professional a La Voz de Baleares. Ha col•laborat, a més, amb Última Hora, El Mundo, Más Magazine, Mallorcadiario.com...
Així mateix, ha desenvolupat tasques d’edició i coordinació en publicacions com ara Desarrollo i Preferente, Illespress, Salut i Força i Mallorca Turisme i Oci, entre d’altres.
Va ser fundadora i cap de redacció de les publicacions gratuïtes Part Forana en les seves quatre edicions (Raiguer, Nord, Tramuntana i Llevant).
Ha estat directora de comunicació a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) i directora de la revista mensual Informatiu-PIMEM. També ha format part del Gabinet de Comunicació de la Conselleria d’Habitatge i Obres Públiques i ha estat responsable del Departament de Comunicació del Col•legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de les Balears (COAPI).
Els darrers anys ha treballat com a redactora de continguts SEO i com a gestora de comunitats per a empreses de màrqueting en línia, a més de participar en la fundació dels diaris digitals dels municipis de Calvià i Marratxí.

Adhesió al Codi ètic

Retribució: 46746,65 €