torna

Miquel Mir Gual

Miquel Mir Gual

Director General

Miquel Mir Gual (Palma, 1985)

Llicenciat en Geografia (2008) i Doctor en Geografia amb Menció Europea (2014) per la Universitat de les Illes Balears amb la tesi doctoral "Anàlisi, caracterització i dinàmica de les formes erosives blowout en sistemes dunars de Mallorca i Menorca (Illes Balears)" qualificada amb un Excel·lent cum laude. El 2009 començà la seva trajectòria investigadora centrada principalment en la geomorfologia i gestió litoral, alhora que en la conservació d'espais naturals. Aquesta ha esdevingut amb la publicació de nombrosos articles de recerca i capítols de llibre d'abast nacional i internacional, en la participació i contribució a congressos i reunions científiques nacionals i internacionals, o amb la participació de nombrosos projectes d'investigació. Durant el seu procés de formació ha tengut experiències en altres universitats del territori nacional i europeu, com la Utrecht University (Holanda) o la Edge Hill University (Lancashire, UK) on hi realitzà part de la seva tesi de doctorat.

Des de 2015 ha estat professor associat de la Universitat de les Illes Balears, en la que ha impartit l'assignatura Gestió i Planificació d'Espais Naturals, entre altres. A més ha impartit docència a la Edge Hill University (UK) i un important nombre de xerrades i conferències centrades en la seva especialització.

Bona part de la seva carrera professional l'ha duta a terme dins l'àmbit universitari, no obstant ha participat activament en varis informes tècnics sobre temàtiques referides a l'estat de conservació dels sistemes litorals illencs, així com en la conservació i preservació d'espais naturals. A més, va ser el director tècnic de l'Avantprojecte del Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals d'es Trenc-Salobrar de Campos (2010) impulsat per la Direcció General de Biodiversitat.

Adhesió al Codi ètic

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Retribució: 53998,80 €