torna

Marta Neus López Cortès

Marta Neus López Cortès

Directora/Gerent

Marta Neus López Cortès (Palma, 1978), llicenciada en Dret per la UIB, especialista universitària en Polítiques de la Unió i de les Comunitats Europees per la UNED i especialista universitària en Cooperació per al Desenvolupament per la UIB.


En quant a formació complementària, ha realitzat nombrosos cursos en matèria de Unió Europea i Dret Internacional,  Dret Administratiu, i qüestions econòmiques, pressupostàries, de cooperació, igualtat, ordenació del territori i urbanisme i recursos humans, entre d’altres.


Va realitzar una estada a l’Oficina del Govern de les Illes Balears a Brussel·les a través d’una beca Leonardo, i treballà a la Direcció General d’Economia, a l’Institut Balear d’Estadística i a l’Institut d’Estudis Autonòmics. Des del 2005 és funcionària de carrera del cos superior de la CAIB, i ha ocupat diversos llocs als Serveis Jurídics d’Agricultura i al Departament de Territori del Consell de Mallorca, i ens els darrers anys, ha ocupat el lloc de cap de Secció al Servei de Relacions Europees.


Ha col·laborat en diverses publicacions de l’Institut Balear d’Estadística, Fons Europeus i Revista Jurídica de les Illes Balears i ha impartit formació en matèria d’Unió Europea a l’EBAP.


Té el C2 i l’E de català, el C2 d’anglès (Proficiency de Cambridge), l’A1 de francès i italià.


Des de l’any 2004 viu a Esporles, i actualment és regidora encarregada de les àrees de Joventut, Hisenda i Administració Local.

Adhesió al Codi ètic

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Retribució: 51200,1 €