torna

Jaume Mateu Lladó

Jaume Mateu Lladó

Director General

directorgeneral@dgmobil.caib.es

Palma, 1976. Llicenciat en Geografia per la Universitat de les Illes Balears. Compta amb varis títols de Postgrau (Màster en Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció per la UIB, 2000; Postgrau en Ciutat i Territori Sostenible per la Universitat Politècnica de Catalunya, 2003; Màster Universitari en Anàlisi, Gestió i Planificació d’Àrees Litorals per la UIB, 2012) i ha iniciat estudis de doctorat al Departament de Geografia de la Universitat de les Illes Balears.

Com a professional ha treballat en diversos camps, tant de l’àmbit públic com privat, especialment vinculats a la planificació territorial i el paisatge i a la mobilitat. Ha treballat també en l’àmbit acadèmic i científic.

Va iniciar la seva tasca professional treballant en empreses públiques (CITTIB, SITIBSA) i com a tècnic de mobilitat en l’àmbit privat (2006-2007). Entre 2012 i 2015 va treballar a la Universitat de les Illes Balears com a tècnic de recerca en el projecte europeu CIVITAS-DYNAMO, amb tasques d’avaluació de les polítiques de mobilitat de la ciutat de Palma en coordinació amb les ciutats d’Aachen, Koprivnica i Gdynia. Ha estat també professor associat del Departament de Geografia de la UIB, a les assignatures de Geografia dels Planificació dels Transports i Mobilitat. Compta amb diverses publicacions científiques a revistes d’impacte.

Va esser Director Insular d’Ordenació del Territori al Consell de Mallorca (2007-2011), etapa en la qual va coordinar dues modificacions del Pla Territorial de Mallorca i l’expedient que va permetre incloure la Serra de Tramuntana dins la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Des del 2015 és regidor a l’Ajuntament de Sóller. Forma part de l’executiva de la Federació Socialista de Mallorca com a Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, i des d’octubre de 2017 és Secretari General de l’Agrupació Socialista de Sóller.

Adhesió al Codi ètic

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Retribució: 53998,80 €