torna

Marta Carrió Palou

Marta Carrió Palou

Directora General

directorageneral@dgmenors.caib.es

És llicenciada en psicologia per la Universitat de les Illes Balears i experta universitària en anàlisi psicosocial de la violència de gènere. Ha cursat un màster en psicologia clínica infantojuvenil a la Universitat de Vic i un altre en teràpia familiar des d’una perspectiva sistèmica integradora a la Universitat de Girona.

És psicòloga clínica. Ha treballat com a gerent de l’associació ARA –  Acompanyament al Final de la Vida. Durant els darrers anys ha desenvolupat la seva carrera professional com a terapeuta a l’Hospital de Llevant i a Eskilet – Centre d’Aprenentatge i Assessorament Psicològic. Els darrers dos anys ha realitzat, com a terapeuta, un programa d’atenció psicològica per a infants i famílies per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. També ha realitzat un projecte d’atenció psicològica per a víctimes d’assetjament escolar per l’Ajuntament de Son Servera.

Ha estat presidenta del Consell d’Estudiants de la UIB (2004-2006); membre de la Comissió Permanent del Consell de la Joventut d’Espanya – CJE, i responsable de l’àrea d’educació, salut i medi ambient (2007-2009), i presidenta del Consell de la Joventut de les Illes Balears – CJIB (2010-2012).

Adhesió al Codi ètic

Declaració de patrimoni i declaració d'interessos i activitats

Retribució: 53998,80 €