Logo del Govern de les Illes Balears

El Govern

 • La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, es reuneix amb els regidors de Cultura de Menorca

  La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, es reuneix amb els regidors de Cultura de Menorca

  La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, i el director general de Cultura, Jaume Gomila, s'han reunit aquesta setmana amb els regidors del ram de Menorca, per tal d'explicar-lis els programes i prestacions als quals es poden afegir i que s'ofereixen des del Govern. En aquest sentit, se'ls ha presentat la possibilitat d'adherir-se al programa escolar Viu la Cultura, que durant aquest curs passat ha programat a Menorca 25 activitats. 

 • El Govern impulsa la cultura a Menorca

  El Govern impulsa la cultura a Menorca


  La col·laboració en matèria cultural entre el Consell de Menorca i el Govern de les Illes Balears ha donat com a fruit tot un seguit d'activitats amb les quals s'ha donat un impuls a la indústria cultural de l'illa i s'han potenciat les activitats del ram tan a centres propis com amb els programes propis de la Comunitat, com és el cas de la celebració de l'Any Llull.

 • Es Baluard participa en el nou projecte de cooperació artística a l'Euroregió Pirineus Mediterrània, que lidera el Centre d'Art Contemporani El Bòlit de Girona

  The Spur, en anglès “l’esperó”, és el nou gran projecte de l'Euroregió Pirineus Mediterrània, juntament amb el centre Art Contemporani El Bòlit de Girona i altres centres artístics de Palma, Montpeller, Albi, Bratislava i Roma. El projecte, que acaba de rebre una subvenció europea en el marc del programa europeu Europa Creativa, facilitarà entre 2016-2018 la mobilitat internacional d'artistes visuals, així com nombroses residències creatives.

Veure totes

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears