Logo del Govern de les Illes Balears

El Govern

 • Els cursos de català que ofereix el Govern han doblat la matriculació respecte a l'any passat

  Els cursos de català que ofereix el Govern han doblat la matriculació respecte a l'any passat


  Els cursos de català que organitza el Govern, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística i que gestiona l’Institut d’Estudis Baleàrics, gairebé han doblat el nombre d’inscrits respecte al curs passat. Així, en els cursos que es duen a terme entre febrer i maig de 2016 ja hi ha 1.073 alumnes inscrits, quan el 2015 van ser 618. El considerable augment d’alumnat, d’un 42%, ha suposat també l’ampliació de l’oferta de cursos, que passen dels 23 de l’any passat als 42 d’enguany.

 • Anar a www.iebalearics.org!

  Anar a www.iebalearics.org!

 • La conselleria de Participació, Transparència i Cultura presenta els Circuits Talent IB de Literatura i Arts Visuals

  La conselleria de Participació, Transparència i Cultura presenta els Circuits Talent IB de Literatura i Arts Visuals

  La consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, i el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Josep R. Cerdà, han presentat els circuits de Literatura i Arts Visuals, que s'emmarquen dins del programa de Talent IB, amb l'objectiu de millorar la cohesió cultural de les Illes. Són el tercer i quart circuit que organitza l'IEB, després d'encetar el de Música i el d'Arts Escèniques, la programació dels quals ja s'ha tancat per al primer semestre de l'any.

 • Tancat el calendari de Talent IB amb 55 actuacions a totes les Illes

  Tancat el calendari de Talent IB amb 55 actuacions a totes les Illes

  L'Institut d'Estudis Baleàrics ha tancat el calendari d'actuacions del circuit de Música i Arts Escèniques Talent IB per el primer semestre de l'any, amb un total de 55 cites que es reparteixen entre totes les Illes.

  La primera d'elles serà el pròxim dia 6 de febrer a Eivissa, a Can Pou Bar, on actuarà el grup de música pop-rock, Henteligents, arribats de Mallorca.

Veure totes

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears