Logo del Govern de les Illes Balears

El Govern

 • ES CONSTITUEIX LA COMISSIÓ D'ÈTICA PÚBLICA

  ES CONSTITUEIX LA COMISSIÓ D'ÈTICA PÚBLICA

  \ Joana Maria Petrus, Bernat Riutort i Francisca Bennàssar són nomenats vocals de la comissió 
  \Vetllarà pel compliment de les normes contingudes en el Codi ètic del Govern

 • EL GOVERN QUEDA SEGON DE L'ESTAT EN LA VALORACIÓ DELS INDICADORS DE TRANSPARÈNCIA AMB UN 98.1 (INCAU)

  EL GOVERN QUEDA SEGON DE L'ESTAT EN LA VALORACIÓ DELS INDICADORS DE TRANSPARÈNCIA AMB UN 98.1 (INCAU)

  La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, a través de la Direcció General de Participació i Transparència, i en col·laboració amb la resta d’àrees del Govern, ha vist reconeguda la tasca feta per posar informació a disposició de la ciutadania. La nota que avui ha publicat Transparència Internacional Espanya, i que avalua el nivell de transparència de les Comunitat Autònomes és de 98.1 sobre 100, millorant en 5 punts l’anterior, que es va publicar el 2014 (l’INCAU s’avalua bianualment).  Aquesta puntuació deixa a Balears en segon lloc empatat amb Catalunya i Madrid i només per davall del País Basc.

 • El Govern presenta la nova web de pressupostos de la CAIB

  El Govern presenta la nova web de pressupostos de la CAIB

  El director general de Pressupostos, Joan Carrió, i el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, han presentat aquest dimecres la nova web de pressupostos de la CAIB, on es poden consultar de forma clara i entenedora els nombres de la comunitat per 2017. Es tracta d'una nova eina de visualització que complementa la informació que fins ara hi havia disponible. Per una banda, els pressupostos es publiquen en format PDF, de manera que és una informació estàtica i amb llenguatge de comptabilitat pública; i per l'altra, els comptes es fan públics en format Excel a la web de finances del sector públic, que es concep com una més acadèmica, on a banda del pressupost també s'hi pot veure l'execució dels comptes.

 • El Govern celebra una sessió informativa sobre la futura Llei de consultes a Menorca i recull les peticions dels ajuntaments

  El Govern celebra una sessió informativa sobre la futura Llei de consultes a Menorca i recull les peticions dels ajuntaments

  La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, i la consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, han participat a la sessió informativa que ha duit a terme la Direcció General de Participació i Transparència sobre la futura Llei de Consultes i processos participatius, la qual compta amb la col·laboració del professor associat de Dret Constitucional de la UIB, Sebastià Rubí. A la trobada hi han assistit representants de tots els ajuntaments de l'illa.

 • El Govern celebra una sessió informativa sobre la futura Llei de consultes a Eivissa

  El Govern celebra una sessió informativa sobre la futura Llei de consultes a Eivissa

  La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, i el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, s'han reunit aquest dilluns amb la consellera de Participació i vicepresidenta del Consell d'Eivissa, Viviana de Sans i la directora insular de Participació, Sònia Cardona, per tractar la futura Llei de consultes que ha començat a preparar el Govern. Aquesta trobada s'ha enmarcat dintre de la jornada de la sessió informativa que ha duit a terme la Direcció General de Participació i Transparència, la qual compta amb la col·laboració del professor associat de Dret Constitucional de la UIB, Sebastià Rubí.

Veure totes

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears