Logo del Govern de les Illes Balears

El Govern

 • Es regula l'accés a Prínceps per millorar la pràctica esportiva i el control d'accessos dels visitants

  Es regula l'accés a Prínceps per millorar la pràctica esportiva i el control d'accessos dels visitants


  La Direcció General d'Esports i Joventut i la direcció de Prínceps d'Espanya ha detectat que fins ara hi ha hagut un afluència no controlada de persones a la instal·lació de Prínceps i, davant això, era del tot necessari prendre mesures en l'ús que se'n fa, per una qüestió de responsabilitat, seguretat i bon ús, però sobretot també per assegurar una pràctica esportiva de qualitat i, concretament, evitar que la instal·lació estigui massificada.

 • Celebració del 20è Aniversari del Servei Voluntari Europeu

  Celebració del 20è Aniversari del Servei Voluntari Europeu

  Jornada oberta a tos les persones joves de l’illa i a totes les entitats que treballen en l’àmbit de la joventut, el proper 29 de setembre, a la Plaça Espanya de Palma. Des de les 10.00 fins a les 20.00 hores. 


 • El Govern felicita Mario Mola com a campió del món de triatló

  El Govern felicita Mario Mola com a campió del món de triatló


  El Govern de les Illes Balears ha fet arribar l'enhorabona al triatleta Mario Mola que el passat cap de setmana es va acabar convertint en el campió del món de triatló, en la Gran Final de les sèries mundials a Cozumel, Mèxic; després d'haver-se mantingut líder en les sèries.

 • Lluis Gené Gil i Laura Gost, guanyadors del certàmens d'escriptura de l'Art Jove 2016

  Lluis Gené Gil i Laura Gost, guanyadors del certàmens d'escriptura de l'Art Jove 2016

  Aquest dissabte s'han lliurat a l'Orfeó Maonès els premis dels certàmens Cròniques des del sud i Homes i Dones escriuen en lila. D'aquest darrer, el segon premi ha recaigut en el menorquí Macià Florit, amb l'obra El Club.

 • La doble final dels certàmens de relats Art Jove 2016 arriba a Menorca aquest dissabte

  La doble final dels certàmens de relats Art Jove 2016 arriba a Menorca aquest dissabte


  Els actors Laura Pons, Carme Serna, Josep Mercadal i Santi Celaya faran lectures dramatitzades dels relats guanyadors dels dos certàmens

  Aquest dissabte a les 20.30h l'Orfeó Maonès serà l'escenari de la doble final del programa cultural Art Jove 2016 dels certàmens de relats "Cròniques des del sud" i "Dones i homes escriuen en lila".

 • La desena edició del festival Circ de les Cultures desperta la cooperació i sensiblització a través de les arts escèniques i la música, aquest cap de setmana a Esporles

  La desena edició del festival Circ de les Cultures desperta la cooperació i sensiblització a través de les arts escèniques i la música, aquest cap de setmana a Esporles


  El director de l'IBJove, Joan Ferrà, depenent de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, i el director general de Cooperació, Antoni Servera, de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, han presentat avui, conjuntament amb Nerea Díez, directora del festival Circ de les Cultures, la desena edició d'aquest esdeveniment multidisciplinari que acull durant aquest cap de setmana una trentena d'espectacles d'arts escèniques, música i circ social de les Illes Balears i d'arreu del món.

 • L'IES CTEIB inicia el curs amb 182 alumnes

  L'IES CTEIB inicia el curs amb 182 alumnes


  Aquest dimarts s'ha inaugurat el curs 2016-2017 de l'IES CTEIB (Centre de Tecnificació Illes Balears), amb 182 alumnes que compaginaran els estudis dels nivells de ESO, batxillerat, cicle de grau mitjà i cicle de grau superior i ensenyament esportiu de règim especial, amb la pràctica esportiva als programes de tecnificació. A la inauguració del curs hi han estat presents el director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, el gerent de la Fundació Balear per l'Esport, Joan Noguera, i el director de l'IES CTEIB, Rafel Crespí.

 • Olimpisme i valors

  Olimpisme i valors

  Opinió del director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons

 • La final d'Arts Visuals d'Art Jove 2016 intervé artísticament el barri del Terreno aquest dissabte

  La final d'Arts Visuals d'Art Jove 2016 intervé artísticament el barri del Terreno aquest dissabte

  Aquest migdia s'ha presentat en el Terreno la final d'Arts Visuals del programa cultural Art Jove 2016 que se celebrarà en el barri palmesà aquest dissabte. El director d'IBJove, Joan Ferrà, acompanyat del segon tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, i de Natàlia Rabassa, coordinadora d'Art Jove, i Xavier Abraham, president de l'Associació de Veïnats Bellver del Terreno, han presentat la final del certamen acompanyats de quatre dels cinc artistes participants: Guillem Portell, Pere Banek, Alona Vinç i Aina Climent  -Laura Torres Bauzá no hi ha pogut assistir-, els quals han rebut 1.000 euros cada un per intervenir artísticament indrets rellevants de l'urbanisme del Terreno. El guanyador, que es donarà a conèixer en la final a partir de les 22h, opta a 1.000 euros de premi.

 • El Govern felicita els esportistes balears per les medalles obtingudes a Rio i els encoratja a aconseguir nous triomfs

  El Govern felicita els esportistes balears per les medalles obtingudes a Rio i els encoratja a aconseguir nous triomfs

  Armengol presideix la Gala Olímpics IB, l’acte d’homenatge del Govern per celebrar els triomfs olímpics de l’arxipèlag i acomiadar els esportistes paralímpics

Veure totes

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears