Logo del Govern de les Illes Balears

El Govern

 • EL GOVERN QUEDA SEGON DE L'ESTAT EN LA VALORACIÓ DELS INDICADORS DE TRANSPARÈNCIA AMB UN 98.1 (INCAU)

  La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, a través de la Direcció General de Participació i Transparència, i en col·laboració amb la resta d’àrees del Govern, ha vist reconeguda la tasca feta per posar informació a disposició de la ciutadania. La nota que avui ha publicat Transparència Internacional Espanya, i que avalua el nivell de transparència de les Comunitat Autònomes és de 98.1 sobre 100, millorant en 5 punts l’anterior, que es va publicar el 2014 (l’INCAU s’avalua bianualment).  Aquesta puntuació deixa a Balears en segon lloc empatat amb Catalunya i Madrid i només per davall del País Basc.

  Notícia publicada: 16/12/2016

 • El Govern celebra l'aprovació de la Llei de l'Oficina de Prevenció i Lluita Contra la Corrupció

  El Parlament ha aprovat aquest dimarts per unanimitat, la Llei de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears, el projecte del qual va ser gestat entre les conselleries de Transparència, Cultura i Esports i Presidència.

  Notícia publicada: 29/11/2016

 • El Govern millora el seu Portal de Transparència, ara més visual i de fàcil accés

  El Govern millora el seu Portal de Transparència, ara més visual i de fàcil accés

  El Govern de les Illes Balears, a través de la Direcció General de Participació i Transparència de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, millora el Portal de Transparència de la Comunitat Autònoma, el seu canal preferent d'accés de la ciutadania, on l'executiu posa a disposició dels ciutadans les dades de les polítiques i actuacions públiques. Notícia publicada: 05/12/2016

 • El Govern presenta la nova web de pressupostos de la CAIB

  El director general de Pressupostos, Joan Carrió, i el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, han presentat aquest dimecres la nova web de pressupostos de la CAIB, on es poden consultar de forma clara i entenedora els nombres de la comunitat per 2017. Es tracta d'una nova eina de visualització que complementa la informació que fins ara hi havia disponible. Per una banda, els pressupostos es publiquen en format PDF, de manera que és una informació estàtica i amb llenguatge de comptabilitat pública; i per l'altra, els comptes es fan públics en format Excel a la web de finances del sector públic, que es concep com una més acadèmica, on a banda del pressupost també s'hi pot veure l'execució dels comptes.

  Notícia publicada: 02/11/2016

 • La Direcció General de Participació i Transparència participa a la II Trobada de comunitats autònomes sobre Transparència i Bon Govern

  Aquest dilluns el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, i la cap del Servei d'Avaluació i Participació, Núria García han participat a Toledo a la II Trobada de comunitats autònomes en matèria de Transparència i Bon Govern, organitzada pel Govern de Castella-La Manxa, a la qual, a més de les Illes Balears, hi han assistit representants de les comunitats autònomes d'Aragó, País Basc, País Valencià i Múrcia.

  Notícia publicada: 04/10/2016

 • El Govern publica les declaracions de béns dels alts càrrecs, donant compliment a un dels punts del Codi ètic

  El Govern publica les declaracions de béns dels alts càrrecs, donant compliment a un dels punts del Codi ètic

  La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports ha publicat aquest divendres les declaracions de béns i d'interessos i activitats dels alts càrrecs del Govern i dels gerents i resta de càrrecs dels ens del sector públic autonòmic, i que es poden consultar a la pàgina personal de cada càrrec en la web.

  Notícia publicada: 29/07/2016

 • El Govern signa un conveni amb Transparència Internacional Espanya

  El vicepresident Biel Barceló i la consellera de Transparència Ruth Mateu s'han compromès a impulsar i consolidar una política de funcionament transparent en tots els àmbits de la Comunitat Autònoma d'acord amb els estàndards estatals i internacionals

  Notícia publicada: 17/09/2016

 • El Govern revisa l'Inventari de procediments de la Seu Electrònica

  El Govern revisa l'Inventari de procediments de la Seu Electrònica

  La Direcció General de Participació i Transparència ha impulsat un projecte de revisió de l’Inventari de procediments, per detectar les mancances i proposar millores, tant quant a l’aplicació informàtica que acull l’Inventari, com quant a la gestió de la informació que s’hi introdueix, amb el doble objectiu d’oferir a la ciutadania una eina de consulta completa, actualitzada i més intuïtiva de tots els procediments que es tramiten en aquesta Administració, i a la vegada, de fer passes en el camp de l’administració electrònica, procurant que com a mínim s’ofereixin als administrats models de sol·licituds i que tot això serveixi de base per a l’augment en la telematització dels procediments.

  Notícia publicada: 25/07/2016

 • Els ciutadans ja poden consultar les adhesions dels alts càrrecs al Codi Ètic aprovat pel Govern

  Tots els alts càrrecs i personal eventual que formen part de l'actual Govern han signat i publicat a les seves pàgines web de www.caib.es l'adhesió al Codi Ètic, pel qual es comprometen a seguir les normes ètiques i les pautes de conducta estipulades al text. L'objectiu del document és fomentar la integritat i l'eficiència en l'actuació dels representants públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per tal de garantir una major transparència en l'execució de la despesa pública. També, per oferir un grau elevat de prestació de serveis públics que mantingui i reforci la confiança de la ciutadania en les seves institucions.

  Notícia publicada: 19/06/2016

Veure totes

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears