Logo del Govern de les Illes Balears

El Govern

 • La Direcció General de Participació i Transparència i la PLAVIB signen un conveni pel foment del voluntariat

  La Direcció General de Participació i Transparència i la PLAVIB signen un conveni pel foment del voluntariat

  La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, i el president de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears, Xavier Torrens, han signat aquest dimecres un conveni per fomentar el voluntariat entre els ciutadans de les Illes. A la signatura del conveni també hi ha estat present el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo.

 • Celebració del 20è Aniversari del Servei Voluntari Europeu

  Celebració del 20è Aniversari del Servei Voluntari Europeu

  Jornada oberta a tos les persones joves de l’illa i a totes les entitats que treballen en l’àmbit de la joventut, el proper 29 de setembre, a la Plaça Espanya de Palma. Des de les 10.00 fins a les 20.00 hores. 

  Notícia publicada: 21/09/2016


 • El Govern atorga una subvenció per valor de 33.000 euros a la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears per a la promoció i la sensibilització del voluntariat

  El Govern atorga una subvenció per valor de 33.000 euros a la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears per a la promoció i la sensibilització del voluntariat

  La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, a través de la Direcció General de Participació i Transparència, atorga una subvenció directa a la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears (PLAVIB) per un valor de 33.000 euros. L’objectiu d’aquesta subvenció és finançar el Projecte de formació, informació i sensibilització en matèria de voluntariat, que consisteix a desenvolupar tres programes que tenen com a objectiu donar una resposta integral a la ciutadania en matèria de voluntariat, oferir un espai de formació, informació i consulta en temes de voluntariat, i acostar el món del voluntariat a la població en general. El cost total del Projecte és de 33.000 euros, i s’ha d’executar entre el 2016 i el 2017.

  Notícia publicada: 26/08/2016

Veure totes

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears